Visie Professionals Netwerk

Bij Visie op Toekomst geloven we sterk in de kracht van samenwerking en expertise. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met diverse achtergronden en vaardigheden waardoor we een breed scala aan diensten kunnen aanbieden. Van innovatieve ideeën tot bewezen resultaten streven we ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en verwachtingen te overtreffen.

Hieronder stellen we graag onze getalenteerde professionals aan je voor, die samenwerken om jouw doelen te realiseren.

 

pexels-fauxels-3183127
250760868_4323105244424591_5715883412823893563_n

Jeroen Remijnse – Visie op Toekomst

Jeroen is een specialist in het automatiseren van bedrijfsprocessen voor middelgrote tot grote organisaties. Met een succesvol trackrecord begrijpt hij het belang van efficiëntie. Samen met u analyseert hij huidige processen, identificeert verbeteringen en implementeert automatiseringsoplossingen. Zijn ruime ervaring en projectmanagementvaardigheden waarborgen een succesvolle uitvoering, resulterend in efficiëntere processen en kostenbesparingen. In de moderne zakenwereld, waar efficiëntie cruciaal is, is Jeroen de sleutel tot geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

xanderRR-1

Xander Remijnse – Webvision Media

Xander houdt zich tijdens werk  bezig met websites bouwen in het bekende cms WordPress. Dit doet hij al vanaf 2009 en nog steeds leert hij iedere dag bij.  Daarnaast houdt hij zich bezig met nieuwe concepten bedenken en leert hij als trainer ondernemers hoe ze op een eenvoudige manier  de content van hun website kunnen managen zodat ze zich goed kunnen profileren op internet. Buiten z’n werk is hij vooral vader, natuurliefhebber, levensgenieter, een buitenmens en sporter in hart en nieren.

IMG_2411

Kevin van Oijen – Firecat. Media

Kevin zijn diensten zijn het creëren van grafische ontwerpen in de breedste zin van het woord. Dat kan zijn een flyer, poster of een brochure maar ook een video of een presentatie. Maar dat niet alleen, hij kan ook animeren dus daarbij moet je denken aan motion graphics voor social media of 3d animatie met foto-realistische objecten of omgevingen. Zijn kracht ligt in het kunnen leveren van alles-in-één pakketten zodat men niet naar verschillende bedrijven hoeft voor 1 enkele huisstijl.

DSC_0625

Agnetha Vlugt – True Office Support

Met 20 jaar ervaring in administratie en detailhandel is Agnetha jouw toegewijde Virtual Assistant. Ze excelleert in regelen en organiseren, staat klaar om te helpen en is een creatieve doorzetter. Als ondersteuner van kleine ondernemers helpt ze met het up-to-date houden van je website, beantwoorden van e-mails en versturen van nieuwsbrieven. Met Agnetha als Virtual Assistant, kun jij je volledig richten op de kern van je onderneming.

portretLindaWes (1)

Linda Wes – Leiderschap consultant – Executive Coach

Als leiderschap consultant helpt Linda Wes bedrijven de emotionele intelligentie van hun leiderschapsteam te ontwikkelen en of te vergroten. Van executives bij multinationals, MKB en familiebedrijven tot uitvoerend medewerkers. Door zich gericht te laten coachen hebben velen het verschil kunnen maken binnen hun omgeving.

Danny (1)

Danny Meij – IT / Security Architect

Met jarenlange ervaring is Danny onze IT en Security specialist. Security was nog nooit zo belangrijk, zowel om privacy- als financiële redenen. Met Danny in ons VISIE Netwerk kunnen wij u ook uitstekende Security en andere IT diensten bieden.

Ellen Keulse Hei

Ellen Rebel – Vergaderlocatie “De Keulse Hei”

In 2021 besloot Ellen na jaren in loondienst te hebben gewerkt het roer om te gooien en startte zij haar prachtige vergaderlocatie “De Keulse Hei” in Pijnacker. Inmiddels heeft zij al heel veel mensen mogen ontvangen op haar locatie waar zij haar gasten verwend met zelfgemaakte lekkernijen. Vergaderen of een training volgen was nog nooit zo leuk!

stratovierkant

Strato

Door onze samenwerking met STRATO kunnen we onze klanten toegang bieden tot de betrouwbare en geavanceerde hosting-, cloud- en online diensten. Of je nu op zoek bent naar krachtige hostingoplossingen, betrouwbare cloudservices of andere online tools, onze samenwerking met STRATO stelt ons in staat om je een breder scala aan mogelijkheden te bieden, allemaal gericht op het versterken van jouw online aanwezigheid.

TravelSpirit_Logo-FC

TravelSpirit

Door onze samenwerking met TravelSpirit kunnen we onze klanten verschillende software modules aanbieden. Of je nou een Touroperator bent of een Online Travel Agent. Je kan veel efficiënter werken met de juiste modules.

KRB_Logo

KRB Communicatie

Bij KRB, jouw marketingpartner, geloven we in de kracht van connectie. In samenwerking met Visie op Toekomst richten we ons op duurzame relaties. Onze diepgaande betrokkenheid leidt tot effectieve interacties met jouw doelgroepen. Ontdek de synergie van passie, strategie en uitvoering terwijl we samen bouwen aan het versterken van jouw merk. Laat KRB jouw gids zijn op weg naar een succesvolle toekomst in de reissector.