Partners

Bij Visie op Toekomst geloven we in de kracht van waardevolle relaties en het belang van een sterk netwerk. Onze partners en business clubs vormen een schakel in onze groei en succes.

Ontdek hieronder onze gewaardeerde partners en business clubs waarmee we u graag kennis laten maken.

 

pexels-kindel-media-6773401
vnoncw

VNO-NCW is een ondernemersvereniging met brancheorganisaties en bedrijven als lid. Zij vertegenwoordigen ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. VNO-NCW biedt niet alleen een platform voor belangenbehartiging, maar ook waardevolle kennisdeling en ondersteuning om de groei en ontwikkeling van onze dienstverlening in de reissector te bevorderen.

reisbizz-society-tekst

Ons Gold Membership met Reisbizz Society opent deuren naar een boeiend netwerk binnen de reisbranche. De focus van Reisbizz Society op deze sector biedt ons een unieke kans om ons netwerk te versterken en waardevolle connecties te leggen. Door lid te zijn van dit netwerk blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de reisindustrie en brengt ons in contact met gelijkgestemde professionals.

rmclogo

De RMC richt zich op het management van toonaangevende reisbedrijven. Dat zijn onder andere directeuren/eigenaren van touroperators en retailbedrijven, managers, productmanagers, salesspecialisten, filiaalmanagers, maar ook ambitieuze medewerkers. Daarmee richt de RMC zich op een brede geïnteresseerde doelgroep uit de hele reisbranche.

vvkrlogo

Sinds 2011 hebben meerdere reisspecialisten in Nederland hun krachten gebundeld en de VvKR opgericht. Deze belangenvereniging heeft momenteel 454 leden. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

ANVR Businesspartner logo (jpg)

ANVR is dè brancheorganisatie voor àlle ondernemers in de reissector!
Niet alleen zo’n 300 reisorganisaties, 800 (zaken)reisagenten en 1000 zelfstandige reisadviseurs die reisproducten verkopen, profiteren van de vele ANVR-voordelen. Ook ondernemers die zich met andere reisrelevante business bezighouden in deze sector kunnen zich aansluiten. Wij zijn dan ook blij Business Partner te mogen zijn.

Business Breakfast Club

Voor Visie op Toekomst betekent de Business Breakfast Club niet alleen een gelegenheid om ons netwerk uit te breiden, maar ook een manier om ons maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Door lid te zijn van de BBC dragen wij bij aan het ondersteunen van het Ronald McDonaldhuis, een doel dat nauw bij ons hart ligt.

business haaglanden

Business Haaglanden is voor ons een waardevolle partner. Hun focus op lokale bedrijven en de mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, zorgt voor een sterke connectie met ons bedrijf. Door hun regelmatige bijeenkomsten en evenementen krijgen we de kans om waardevolle relaties op te bouwen en samenwerkingen aan te gaan die ons bedrijf helpen groeien.

logo_mkb-nl

MKB Nederland biedt een krachtig platform voor belangenbehartiging en ondersteuning op maat. Door lidmaatschap krijgen we toegang tot een uitgebreid netwerk van gelijkgestemde ondernemers, waar we kennis kunnen delen, gezamenlijke uitdagingen kunnen aanpakken en een stem hebben in beleidskwesties die relevant zijn voor onze sector.