17-01-2024

Goed nieuws! We zijn trots te mogen aankondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met TravelSpirit. We kijken er naar uit onze krachten te bundelen voor succesvolle opdrachten en tevreden klanten.

Door onze samenwerking met TravelSpirit kunnen we onze klanten verschillende software modules aanbieden. Of je nu een Touroperator bent of een Online Travel Agent. Je kan veel efficiënter werken met de juiste modules.

TravelSpirit_Logo-FC

15-01-2024

We zijn Business Partner geworden van de ANVR! De ANVR is dè brancheorganisatie voor àlle ondernemers in de reissector! Niet alleen zo’n 300 reisorganisaties, 800 (zaken)reisagenten en 1000 zelfstandige reisadviseurs die reisproducten verkopen, profiteren van de vele ANVR-voordelen. Ook ondernemers die zich met andere reisrelevante business bezighouden in deze sector kunnen zich aansluiten.

ANVR Businesspartner logo (jpg)

10-01-2024

We zijn trots dat we ook de Reismanagementclub business partner mogen noemen.

De RMC richt zich op het management van toonaangevende reisbedrijven. Dat zijn onder andere directeuren/eigenaren van touroperators en retailbedrijven, managers, productmanagers, salesspecialisten, filiaalmanagers, maar ook ambitieuze medewerkers. Daarmee richt de RMC zich op een brede geïnteresseerde doelgroep uit de hele reisbranche.

rmclogo

05-01-2024

We zijn blij te mogen vermelden dat we business partner zijn geworden van de VvKR, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisties.

Sinds 2011 hebben meerdere reisspecialisten in Nederland hun krachten gebundeld en de VvKR opgericht. Deze belangenvereniging heeft momenteel 454 leden. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme.

vvkrlogo