Security. De “Basis op orde!”

Security was nog nooit zo belangrijk, zowel om privacy- als financiële redenen. Nu data steeds toegankelijker wordt voor uw personeel, stijgt inherent het risico op datalekken. Sterke IT security voorkomt ongewenste verrassingen, zowel binnen als buiten de muren van uw organisatie, op elk device op elk moment.

Wat heb je minimaal nodig om ervoor te zorgen dat je bedrijf goed beschermt is tegen de risico’s van cyberdreiging? In geval van een incident hebben we de juiste maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je bedrijfsvoering weer in de lucht komt en dat de schade beperkt blijft.

Waarom is IT advies belangrijk?

IT advies zorgt dat u het maximale haalt uit uw informatietechnologie. Wat interessant is op management-, strategisch- en operationeel niveau om meerdere redenen. Goed IT advies verlaagt en voorkomt kosten, vergroot de efficiëntie en resultaten.

IT diensten.

Als full-service ICT bureau bieden we zowel ICT als IT diensten. Alles onder één dak, wel zo handig. Toch? Wij noemen ons bewust full-service, want we leveren nog tientallen ICT en IT diensten meer dan we hier kunnen vermelden.

Systeembeheer.

Systeembeheer, nog steeds even belangrijk als ooit. Want wat is er nou fijner dan weten dat: “alles werkt zoals het moet werken”. Goed systeembeheer zorgt dat devices altijd up-to-date zijn – en de backups op orde. Gebeurt er dan onverhoopt toch wat? Dan heeft u geen stress. Het systeembeheer smoort de problemen direct in de kiem – en zo draait de IT van uw organisatie binnen no-time weer op rolletjes.

download